Despre Noi


Persona Fizica Autorizata

Persoana fizica autorizata, ofer cazare in Bucuresti (regim hotelier) in garsoniere si apartamente cu 1-2-3 camere, situate ultracentral in zona Piata Romana, Calea Victoriei, Dorobanti si Cotroceni.

Suntem o familie tanara din Bucuresti, experimentata pe piata de inchirieri si cazari pe termen scurt, in regim hotelier, oferim garsoniere si apartamente mobilate si utilate complet, in zone centrale si ultracentrale, cu scopul de a va prezenta solutii optime (si un plus de confort) la preturi avantajoase. Daca optati pentru apartamente in regim hotelier, pretul este mai mic, conditiile si facilitatile oferite sunt asemanatoare iar nivelul de intimitate si confort mult mai ridicat. Obiectivul nostru este sa ajutam fiecare client aflat in vizita in Bucuresti, fie in vacanta sau intr-o vizita de afaceri, propunand o gama variata de garsoniere si apartamente, situate ultracentral si la standarde de confort, competitive cu cele oferite de hotelurile .

Despre...Apartamentele si garsonierele oferite de noi dispun de spatiu si confort sporit, oferind o atmosfera intima asemanatoare propriei locuinte la preturi avantajoase si negociabile, in vederea satisfacerii exigentelor fiecarui client . Misiunea noastra este de a cultiva un parteneriat de durata cu clientii nostri, astfel incercam sa extindem portofoliul de oferte de cazare, pentru a ne consolida pozitia de lider pe piata de inchirieri in regim hotelier. Valorile noastre sunt: calitatea serviciilor, confort, siguranta si profesionalism. Fie ca optati sa inchiriati o garsoniera sau un apartamet pe termen scurt sau mediu, compania noastra vine in intampinarea nevoilor clientilor nostri cu urmatoarele servicii:

  • Receptie 24/7;
  • Transfer Aeroport 24/7;
  • Menaj la 7 zile sau la cerere conta cost.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.