Termeni si Conditii


Check In - Check Out

Check In-ul se face la ora 13:00, Check Out-ul se face de la ora 12:00. Este posibil ca intrarea in apartament sau garsoniera sa fie posibila si inainte de ora 13:00 daca acestea sint libere si numai dupa ce ati avut o convorbire telefonica cu noi.

Rezervare

Check IN / Check OUTPentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa, Pentru a nu exista neintelegeri cu privire la rezervarea dvs, chiar daca ati vorbit la telefon cu administratorul unitatii, va rugam sa trimiteti si o solicitare de cazare pe emailul proprietarului. Astfel, detaliile rezervarii raman scrise. O copie a rezervarii ajunge si pe e-mailul dvs.,Pentru o rezervare ferma si blocarea camerelor este foarte posibil ca proprietarul sa va solicite un avans. Este normal si un mod de lucru corect. Avansul reprezinta, din punct de vedere legal, o garantie: pe de o parte dvs. sunteti sigur/a ca vi s-au retinut una sau mai multe camere, pe de alta parte administratorul unitatii are certitudinea ca veti onora rezervarea facuta. Avansul este nereturnabil insa fara avans platit unitatea de cazare nu are nici o obligatie legala de a va pastra camerele.

Preturi si Plati

Plata se face integral la inceputul perioadei. Preturile nostre sunt per apartament si includ toate costurile asa cum este afirmat in pagina descrierii apartamentelor. Plata intre 1-30 zile se va efectua complet la sosire. Plata peste 30 de zile va fi programata ca si plata lunara in avans.

In functie de perioada si sezon putem cere o plata in avans pentru confirmarea rezervarii. Preturile sint negociabile in functie de perioade... Suntem deschisi la orice tipuri de negocieri. Perioadele pot fi rediscutate, marite sau micsorate, in functie de dorinta clientului.

Ce documente sunt necesare

La intrarea in apartament se va intocmi un contract pe baza unui act de identitate (buletin, carte de indentitate, pasaport).

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.